Thursday, March 08, 2012

What I recommend.


1.  GARNIER Fructis Regenerácia a lesk, Posilňujúca maska
Posilňuje, vyživuje a zjemňuje vlasy. Obsahuje tri ovocné oleje olivový, avokádový a bambucké maslo. Krásne vonia, a má veľmi ľahké použitie. Síce to nie je jedna z najlacnejších ozdôb vašej kúpeľne stojí okolo 8 eur, ale je fakt výborná, mám po nej úplne jemné vlasy. Vôbec nezaťažuje, a nahradí aj kondicionér. Odpooručujem vyskúšať.

2. AVON Advance Techniques, Daily Shine
Sprej na vlasy pre dokolaný lesk. Nezaťažuje, ale nedoporúčam striekať v blízkosti, a vo veľkom množstve lebo sa rýchlo mastnia vlasy. Vždy si ho dávam, keď si vyžehlím vlasy. Krásne sa mi lesknú a voňajú. 100ml balenie stojí okolo 6€ takže nie je to moc lacná záležitosť. Ale stojí to za to.

3.-4. PUMA Animagical , GUCCI Guilty
Bez týchto dvoch sa nepohnem ani na krok. 
Puma veľmi letná vôňa, ovocná, svieža, nie moc sladká. Fakt úžasná voňavka na letné slnečné dni. Dlho vydrží.
Gucci o trošku ťažšia vôňa, vhodnejšia na zimu. Je to parfém. Veľmi sa hodí na spoločenské udalosti. Nevýhoda je jej cena. Pohybuje sa okolo 60€. Obe odporúčam.


5. AVON Colortrend Sparkle, guľôčkový lesk na pery
Tento leska krásne vonia a predovšetkým úžasne chutí. Sú štyri druhy : mäta, broskyňa, pečené jablko a čierna ríbezľa. Ja som sa rozhodla pre broskyňu. Bohužiaľ nevydrží dlho, pretože ho hneď zlížete. :) Cena z katalógu je 5,70€. 

6. AVON Riasenka SUPER SHOCK, pre maxcimálny objem
Objem zväčší až 12x. Milujem túto riasenku, nedám si na ňu dopustiť. Pri každodennom používaní vydrží zhruba 1 a pol mesiaca. Nezlepuje riasy, vďaka zhusteným štetinkám. Predĺži, zväčší objem a je cenovo dostupná. :) 10/10 







No comments:

Post a Comment